Grup de Tantra a Girona

Li dic "Tantra terapèutic" perquè el tantra ha de ser sanador per ser considerat "tantra". El tantra parla que el plaer sana, que el plaer i l'alliberament dels sentits ens allibera dels mecanismes que ens bloquegen o ens oprimeixen. Ens allibera estats més autèntics de nosaltres mateixos. per això el tantra són de forma pràctica tot un seguit d'exercicis per alliberar el que oculta el nostre interior. el tantra és eminentment experimental, una forma de conèixer-se i integrar-se.
Així mateix el tantra es planteja com una excel·lent eina per treballar problemes amb les relacions afectives, l'amor, la sexualitat i les relacions de parella.
¿QUE FEM AL GRUP DE TANTRA TERAPÈUTIC?

En aquest grup de tantra terapèutic explorarem durant la primera hora tot un seguit de conceptes teòrics entorn a la sexualitat, l'amor i les relacions per després experimentar a través d'exercicis l'energia curativa del tantra.

En aquestes pràctiques no hi ha ni nuesa ni pràctiques sexuals explícites així com tampoc es fan pràctiques en parella sinó que són individuals (les pràctiques en parella es reserven per als tallers de cap de setmana).
Conèixer i comprendre l'energia tàntrica de la sexualitat és el plantejament d'aquest grup de tantra terapèutic. Aprendre de l'energia i omplir-nos d'ella per fer la nostra vida més integrada i facilitar les interpel·lacions, tant en l'àmbit sexual com en l'àmbit afectiu.

 

QUI SÓC?

Porto més de deu anys treballant amb l'energia del tantra, tant en tallers com en treballs terapèutics de cura sexual. En les meves activitats tracte d'ensenyar de manera senzilla els beneficis de practicar tantra i la forma correcta de fer-per no desvirtuar aquesta poderosa eina. El meu contacte amb el tantra es remunta a fa molts anys quan, cansat i depressiu amb una sexualitat mediocre i un nivell d'afectivitat deplorable em vaig desplaçar a la Haidakhan Índia a la recerca de respostes més metafísiques ja que els meus estudis de psicologia no em servien d'ajuda. Aquí, vaig estar molt de temps a l'ashram Haidakhan Babaji i vaig anar entrant en el coneixement del Tantra Kriya Ioga. Aquí i ara em dedico a ensenyar aquesta poderosa eina i filosofia per fer de la nostra sexualitat psicoemocional més sana i poderosa.

 

ON HO FAIG?
A Girona, al centre "Mamakilla" www.mamakilla.cat Can Gironès, 2 17865 Sta. Llogaia del Terri - Mapa

QUAN?
Cada dos dijous de cada mes. De 20:00 a 22:00 (Calendari)

QUANT VAL?
20 € per sessió.

Places limitades. Reserva la teva plaça enviant un mail o per telèfon o per missatge.
CONTACTAR
info@gerard.cd mandar un mensaje o o bien llamar al (+34) 661686585
FacebookTwitterInstagram, Youtube
18-12-05 GC TANTRA GrupTeo&prac GIRONA o
gruptantragirona3.jpg
GC web botons TANTRA preguntas.gif