TERÀPIA GRUPAL


GRUPS DE TREBALL PERSONAL A GIRONA

 

A la vida, vivim per a tot, per al reconeixement social, perquè ens reconeguin la vida, els dolors i els valors. Vivim per ser estimats, per a ser acceptats, per a ser reconeguts. Vivim volent ser acceptats i desenvolupem tot un seguit de mecanismes per obtenir un lloc i un espai que ens projecti una identitat. Ho fem tot per ser acceptats per les persones i els conceptes que admirem; els fem servir com a pilar per rebre atenció i existir, en una identitat que ens completi i donar sentit a la nostra existència.

 

Al llarg del temps i les experiències vam començar a identificar que aquest mecanisme que ha generat una personalitat complexa no és comprensible ni harmoniosa i ens manté en una constant insatisfacció que, de vegades, depenent de la identificació i la fantasia, no som capaços d'identificar com una cosa pròpia i integrat amb el nostre ser més íntim.

 

Conèixer-s'imposa com un recurs necessari i indispensable per a alliberar-se dels mecanismes que ens mantenen esclavitzats a recursos obsolets i retrògrads que no ens serveixen per al nostre autèntic benestar.

 

El benestar és el resultat d'autoconèixer i gestionar-se en base a aquesta comprensió íntima.

 

En aquest grup de treball personal, trobem un espai segur i obert, on a través de les interaccions i l'estudi dels nostres processos mecànics inconscients aprenem a gestionar-nos de manera harmònica i agradable.

Trobar-se bé és el resultat de coneixer-se i gestionar-se en base a aquesta comprensió íntima.

Eneagrama, reneixement, tantra i quart camí seran algunes de les tècniques que ens facilitaran aquest cami.

ON SOM?

Centro "EspaiSent", Calle Joan Maragall, nº 7. 3º Porta 2. CP:17002 Girona (Maps)

QUAN HO FEM?

Cada dos dimarts de 20:00 a 22:00 h. 

QUANT VAL?

15€ sessió

Places limitades. Reserva la teva plaça enviant un mail o per telèfon o per missatge.

CONTACTAR
info@gerard.cd     (+34) 661686585
 

  • Facebook - Círculo Negro
taller_gi.jpg